De heren trainen op dinsdag, donderdag en zaterdag.
We tellen ondertussen een vijftiental lopers, waarvan er iedere training een tiental aanwezig zijn. Als nieuwkomer ben je uiteraard van harte welkom!
Op dinsdag vanaf 19u30 blijft de herengroep meestal op de piste van de Calandro site en traint daar in intervalvorm. Dit betekent dat we kortere afstanden afleggen aan sneller tempo. Uiteraard zijn er rustmomenten voorzien. Deze training staat steeds onder toezicht van een ervaren trainer.
Op donderdag trainen wij onze uithouding. Wij vertrekken om 19u00 om een parcours af te leggen langs de Kapelse straten en omgeving. Samen uit, samen thuis is ons devies. Wij zorgen er wel voor om steeds voor 20u00 ons vertrekpunt weer te bereiken. Wij passen ons tempo aan aan de minst snelle lopers. Een zekere uithouding is wel vereist. Praten en plezier maken is de boodschap. Ook deze training staat onder leiding van een trainer.
Op zaterdag komen steeds enkele mannen samen om 10u00 om ook dan een duurloopje af te werken. Het parcours op deze dag varieert. Deze training wordt niet altijd begeleid door een trainer, maar de lopers zijn natuurlijk wel verzekerd tijdens hun training.

Meer informatie kan je inwinnen bij Marc Muysoms of Jan Miseur.