Atletiekwerking Kapelle-op-den-Bos is een familiale club die al meer dan 40 jaar steunt op de inzet van enthousiaste vrijwilligers. De club biedt aan iedereen, jong en oud, op een laagdrempelige manier atletiek aan. AWE ontwikkelt de atletiekvaardigheden van kinderen en jongeren. Bij  (jong)volwassenen ligt de nadruk op gezond sporten.  Aandacht voor competitiesport en recreatief sporten gaan bij AWE hand in hand. Niemand is verplicht om mee te doen aan wedstrijden. Maar wie wil meedoen aan een wedstrijd omkaderen we met enthousiasme en deskundigheid.  AWE hecht veel belang aan het sociale clubleven. Leuke activiteiten met jong en oud staan daarbij centraal.

-        AWE staat voor inclusiviteit. Iedereen is welkom in onze familiale club.

-        Laagdrempeligheid is essentieel voor al onze activiteiten. Mensen kunnen ongeacht hun leeftijd, hun achtergrond deelnemen aan onze activiteiten.

-        AWE staat als club die stoelt op vrijwilligersengagement voor zelfontplooiing van leden, trainers en bestuur. In onze club kan je je vaardigheden ontwikkelen als sporter, trainer of bestuurslid.  

-        AWE vindt kwaliteit belangrijk: dat uit zich in de manier waarop we met elkaar omgaan, de trainingen, de deelname aan wedstrijden en de sociale activiteiten van de club.

AWE is een satellietclub van RAM. Dat betekent dat we nauw samenwerken. Leden van AWE die willen deelnemen aan veldlopen of atletiekwedstrijden doen dat onder licentie van RAM.

We verdelen de taken op competitiewedstrijden. AWE coördineert de aanwezigheid op de veldlopen in de herfst en de winter, RAM staat in voor de atletiekwedstrijden in de lente en zomer.

Kalender

© website powered by Twizzit.com